Politica de confidentialitate

S.C. Gamucci S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si NicoShop.RO, in calitate de administrator al website-ului NicoShop.RO, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

NicoShop.RO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului NicoShop.RO, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul NicoShop.RO si pentru care S.C. Gamucci S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul NicoShop.RO vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

  1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  9. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
  10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

NicoShop.RO poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul NicoShop.RO cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. NicoShop.RO colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. NicoShop.RO poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a usura utilizarea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar NicoShop.RO le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

NicoShop.RO poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale NicoShop.RO si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

NicoShop.RO nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul NicoShop.RO:

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul NicoShop.RO implica:

Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie pe unul din website-urile din reteaua NicoShop.RO vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul NicoShop.RO in urmatoarele scopuri:

* facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
* livrarii acestora;
* efectuarii platii online;
* asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei prin intermediul Site-ului NicoShop.RO va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. Gamucci S.R.L., in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

NicoShop.RO poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

* realizarii de analize/rapoarte;
* realizarii de informari;
* publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre NicoShop.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului NicoShop.RO, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de NicoShop.RO.

Minori

NicoShop.RO nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. NicoShop.RO poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre NicoShop.RO si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Gamucci S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Gamucci S.R.L., Brasov.

Contact

S.C. Gamucci S.R.L.
Str. Campului nr. 9
Cod Postal 500064
Brasov, Romania
Tel: +40 368 882 995
Fax: +40 368 885 044
Email: office@NicoShop.RO
RC: J08/510/2009; CIF: 25319570;
Banca: OTP Bank Brasov
Cont: RO74 OTPV 2100 0031 3849 RO01

Ultima actualizare: 01 Iunie 2010.